Ekm

Okul Öncesi Öğretmenimiz Çiğdem GEDİK'in 2 yıldır sürdürdüğü "Kültürler Arası Eğitimde Dostluk" projesi kapsamında Romanya'dan gelen   okul öncesi ve sınıf öğretmeni olan misafirlerimiz okulumuzu ziyaret etti.

Farklı ülkelerde uygulanan okul öncesi eğitim metotlarını paylaşmak,  ülkemizin eğitim kalitesini arttırmak, kültürel etkileşimi sağlayarak öğretmenlerimizde yeni ufuklar açmak için projenin geliştirilerek devam etmesi kararlaştırıldı.

Eyl

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı bugün itibari ile başladı. Öğretmenler öğrencilerine, öğrenciler okuluna kavuştu. Başarılı bir yıl dilekleri ile başlayan ilk ders zili bugün çaldı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz....

Eyl

12 Eylül itibari itibari ile okulumuzun giriş - çıkış saatleri

May

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında ve Karesi Halk Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile 1. sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuzda açılan kurslarımızı tamamladık. Kurslarımız Okul Rehber Öğretmeni Nagihan SARI tarafından 11.05.2022-24.05.2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Açılan kurslarda öğrencilerimize:

1. SAĞLIKLI YAŞAM

1.1. Sağlıklı Yaşam Prensipleri

1.2. Hastalıklardan Korunma Yöntemleri

1.3. Yeterli ve Dengeli Beslenme

1.4. Kıyafet Seçiminde Dikkat Edilecekler

1.5. Hijyenin Önemi

1.6. Kişisel Temizlik

1.7. Çevre Temizliği

1.8. Oyun Oynamak

1.9. Yeterli Uykunun Önemi

2. TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI

2.1. Bağımlılığın Tanımı

2.2. Bağımlılığın İlerleyişi

2.3. Teknoloji Bağımlılığının tanımı

2.4. Teknoloji Bağımlılığının Sağlığa Olumsuz Etkileri

2.5. Teknolojinin Doğru Kullanımı

2.6. Ekran Başında Geçirilen Süre

2.7. Teknoloji Bağımlısı Olmamak İçin Yapılacaklar

Hakkında bilgi aktarılmış, içerikle ilgili videolar izlenmiş ve "SEVİMLİ BOYAMA SAYFALARI" etkinliği ile program tamamlanmıştır.

Etkinliği gerçekleştiren Rehber Öğretmenimiz Nagihan SARI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası etkinlikleri kapsamında 4/D sınıfımızın öğrencileri öğretmenleri Şerif LEKANT rehberliğinde hazırladıkları programı sundular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.