Eyl

Bir insanın değeri okuduğu kitapların değeri ile ölçülür. Okuyan, düşünen ve sorgulayan bir gençlik için kitap okumayı sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak için kütüphane yollarına düştük. 4/A sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Cahide GÜNGÖR rehberliğinde İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Zevklerine uygun kitapları okudular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

Çocuk Kulüplerimiz 18.09.2023 Pazartesi günü başlıyor. Yönetim kurulunca yönerge hükümlerine göre 2023 / 2024 eğitim öğretim yılı için 31.12.2023 tarihine kadar kulüp ücreti aylık   900 TL   olarak belirlenmiştir. 01.01.2024 tarihinden itibaren yeni tespit edilecek memur maaş katsayısına gore tekrar hesaplama yapılacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk günü bizleri yanlız bırakmayan Karesi İlçe Kaymakamımız Sayın Metin ARSLANBAŞ, Karesi İlçe Belediye Başkanımız Dinçer ORKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sami Günnü , Şube Müdürümüz Yunus Doğru ya okulumuz ve öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ederiz.

11 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli zaman çizelgesi

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk zili çaldı. Okul Müdürümüz Osman EFE, okula yeni başlayan 1.sınıf ve Anasınıfı öğrencileri ile birlikte zil çalarak dönemi başlattılar. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

Uyum Haftası 4-8 Eylül 2023 tarihlerinde 10:00 - 12:00 saatleri arasında yapılacaktır. Okulumuza yeni gelecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladık.

Nis

02 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle okulumuz Hafif Düzey Otizm Sınıfımızın öğrenci, öğretmen ve velilerimizle okul panolarımızı düzenledik. "Farklılıklarımız Zenginliğimizdir" sloganıyla anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte özel eğitim sınıfımızı ziyaret ettiler, hazırladıkları hediyeleri arkadaşlarına verdiler. 3/B sınıfımız hazırladıkları afişlerle etkinliğe katıldılar. Günün kutlanmasında emek veren tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Orman Haftası, 4/A sınıf öğretmeni Gülay BARTU rehberliğinde öğrencilerin hazırladıkları programla kutlandı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları okul içi turnuvalarda birinci olan ve il-ilçe turnuvalarında derece yapan öğrencilerimizi ve Balıkesir İl Spor Müdürlüğünün düzenlediği Judo Branşında Minikler Kategorisinde İl üçüncüsü olan 3/B sınıfından Kadir Alp YARDAN'ı ödüllendirdik. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mangala Oyununda : 3/A Meyra Benan GÜNDOĞAN

Q-BITZ Oyununda : 3/B Mustafa ÇELİK

EQUILIBRIO Oyununda : 3/B Efe ÇAKIR

Küre Oyununda : 3/A Ahmet YAVAŞ

Pentago Oyununda : 3/B Rüzgar FİLİZ

Mangala Oyununda : 3/A Meyra Benan GÜNDOĞAN, ilçe turnuvasında birinci olmuştur. Öğrencimize İl turnuvasında başarılar dileriz.

Mrt

Tüm dünyada emsali görülmemiş bir galibiyet kazanan kahraman ecdadımızı 3/C Sınıf Öğretmeni Fahriye OKUR rehberliğinde öğrencileri ile hazırladığı program ile andık. Bizlere bu vatanı hediye etmek için canlarını veren aziz şehitlerimize rahmet diliyor ve tüm dünyaya liderlik örneği gösteren aziz atamıza minnetlerimizi belirtiyoruz.

Mrt

Sınıf kapılarını değerler eğitimine uygun temalar ile donattık. Öğrencilerimizin dikkatlerini çekmek ve öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek için merdivenlerimizi de İngilizce derslerimize uygun cümleler ve kelimeler ile donattık.

Mrt

Okulumuzu Zeka Oyunları turnuvalarında İlçe düzeyinde yapılak karşılaşmalarda temsil edecek öğrencilerimiz  centilmenlik kuralları içerisinde birbirleriyle oyunlar oynadılar. Yapılan karşılaşmalar sonrasında;

Mangala Oyununda           : 3/A   Meyra Benan GÜNDOĞAN

Q-BITZ Oyununda            : 3/B    Mustafa ÇELİK

EQUILIBRIO Oyununda     : 3/B    Efe ÇAKIR

Küre Oyununda                :  3/A   Ahmet YAVAŞ

Pentago Oyununda           : 3/B    Rüzgar FİLİZ

okulumuzu temsil edeceklerdir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin, ülkemizde üretilen ürünleri tanıma ve ihtiyaç halinde bu ürünleri kullanmayı tercih etmesi için kutlanan Yerli Malları Haftası sınıflarımızda çoşkuyla kutlandı. Sınıfı öğretmenlerimiz Fahriye OKUR ve Nefi DOĞAN rehberliğinde öğrencileri ile birlikte hazırladıkları program beğeni ile izlendi. Çocuklar gösterdikleri performans ile harika bir gösteri sundular. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Kas

"Rüzgâr ağırdan eser, her 10 Kasım sabahı, her bir yere savurur, sararmış yaprakları. Hüzünlenir milletim, her 10 Kasım sabahı, çiçeklerle donanır, Anıtkabir yolları. " Atamızın vefatının 84. yılında rahmetle, özlemle, minnetle ve şükranla andık. Programın hazırlanmasında emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.