Nis

Bu kutlu günde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN koltuğunu 4/B sınıfından öğrencimiz Aybüke ERDİN e devretti. Küçük başkan taleplerini isteklerini yetkililere iletti. Öncelikle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Çocuk Meclisi oluşturulmasını istedi. Sonrasında okul bahçelerinin yenilenerek modern hale getirilmesi için talimat verdi. Ziyarete öğrencimizin annesi, Okul Müdürümüz Osman EFE ve Sınıf Öğretmeni Lütfiye EROĞLU da eşlik ettiler.

Nis

23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul içi ve okul dışı etkinlikler ile büyük bir coşkuyla kutlandı. Çalışmaların yapılmasında ve programın hazırlanmasında büyük emekleri olan değerli öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.

Mrt

LÖSEV yetkilileri okulumuz öğrencilerine lösemi ile ilgili bilgiler verdiler. Lösemiye karşıyı farkındalığı arttırmak ve lösemi hastalığının tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu anlattılar. Erken yaşlarda teşhis ile birçok çocuğun hayata tutunduğunu belirttiler. Öğrencilerimize bilgi veren LÖSEV Vakfı'nın gönüllülerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sınıf öğretmenimiz Lütfiye EROĞLU rehberliğinde hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü büyük bir coşkuyla kutlandı. Programın gerçekleşmesinde emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerizi yürekten kutluyoruz.

Mrt

Anasınıfımızın öğrencileri öğretmenleri Çiğdem GEDİK ile birlikte Atatürk Evini ziyaret ettiler.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle deprem sırasında neler yapacağımızın ve sonrasında binadan tahliyenin  tatbikatını yaptık.

Mrt

Okulumuzun izci ünitesini oluşturan yavru kurtlar öğretmenleri Cahide Güngör rehberliğinde Konakpınar'da bulunan gençlik merkezinde uygulamalı eğitim yaptılar. Teorik olarak gördükleri bilgileri doğada uygulama fırsatı bulan minik kurtlar hem eğlendiler hem öğrendiler.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları ilçe finallerinde yarışan öğrencilerimizden mangala oyununda 4-A sınıfı öğrencisi Meyra Benan Gündoğan ilçe birincisi olmuştur .Oyunlarda okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz . Meyra Benan Gündoğan öğrencimize de İl finallerinde başarılar diliyoruz.

Mrt

Öğretmen olarak 43 yıl emek veren ve binlerce öğrenci yetiştiren Sınıf Öğretmenimiz Nilgün BERBER emekli oldu. Öğretmenimize emeklilik hayatında sağlık mutluluk ve huzur diliyoruz. Seni asla unutmayacağız öğretmenim...

Mrt

3/B sınıfımız Havran İlçesinde bulunuan Bilim ve Teknoloji Merkezini ziyaret etti. Merkez içerisinde bulunan deney istasyonlarında deneyler yaptılar. Okul Müdürümüz Osman EFE ve sınıf öğretmenleri Özlen KÖSE rehberliğinde ilçe merkezinde bulunan Aziz  Atamızın Havrana geldiğinde konakladığı konağı ve Kent Müzesini de gezdiler. Kurtuluş Savaşımızın en önemli kahramanlarından olan Koca Seyit'in mezarında dua okuyarak onun adına yapılan müzeyi de ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzun izcileri, öğretmenleri Cahide GÜNGÖR rehberliğinde Balıkesir Yeşilay Derneğini ziyaret ettiler .

Şbt

1/B sınıfımızın öğrencileri sınıf öğretmenleri Pınar KARAGÖBEK rehberliğinde Hünerli Eller atölyesini ziyaret ettiler. Hem eğlendiler hem de öğrendiler. Misafirperliğinden dolayı aynı zamanda velimiz olan Buğra KULBAK'a teşekkür ederiz.

Şbt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası okul birincilerini belirleme yarışmaları yapıldı. 5 kategoride düzenlenen yarışmada birinci olanlar okulumuzu ilçe turnuvalarında temsil etme hakkı kazandılar. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Birinci olan öğrencilerimize de başarılar diliyoruz.

Ara

4/A sınıfımız öğretmenleri Cahide GÜNGÖR rehberliğinde Çamlık'ta bulunan Millet Kütüphanesini ziyaret ettiler. Bilginin ışığı olan kütüphanede yeni kitaplarla tanıştılar. Okuyan, sorgulayan ve başarı için azimle çalışan bireyler olmak için kitaplar en yakın dostumuz olmalıdır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü Serpil KESKİN öğretmenliğimizin rehberliğinde 2.sınıf öğrencilerinin hazırladığı 4.sınıf öğrencilerini destek verdiği bir programla kutlandı. Öğretmenlerimizden oluşan koro Öğretmen Marşını ilk günki heyecanla söylediler. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tevrik ediyoruz.